Home Prijzen Winter. Zomer Pistekaart Web Cam. Plattegrond Alle Kamers Hotel Sports. Evenementen Zo lang Geleden 

Hotel  Al Caminettohotelalcaminetto@libero.it 

                 

 

Dit charmante hotel, gerund door een vriendelijke Italiaanse familie, is gelegen in het midden van Valtournenche, het beroemde zomer en winter resort. Het hotel is gelegen op 50 meter van het zwembad,  het sportcentrum en een groot parkeerterrein. Slechts 1 km ver van het hotel vindt u de kabelbaan "CIME BIANCHE", een verbinding met het skigebied van Breuil-Cervinia en Zermatt (350 km skipistes rond de MATTERHORN). Alle kamers zijn volledig gerenoveerd en hebben een eigen badkamer met haardroger, telefoon en televisie. De meeste kamers hebben een zonnig balkon. Een mooie tuin is gelegen aan de achterzijde van het hotel. De keuken is persoonlijk verzorgd door de familie Farina.

Di Farina Massimo en Farina  Delia

Hotel Restaurant "AL Caminetto"

 Roma Straat n°30

 11028 Valtournenche (AO)

Tel.e Fax 0039- 0166/92150

Website privacy policy

 

  

hotelalcaminetto@libero.it 

                                                                          www.hotelalcaminetto.org

                          www.hotelalcaminetto.eu

                     cod. fisc. e part. IVA 00089650071

      Kamers, de bar, de woonkamer met TV en open haard, de eetkamer

 

Ons hotel is gelegen op 1525 meter.
Het toerisme is de belangrijkste activiteit zowel in de winter als in de zomer. Het dorp is omringd door de mooiste bergen van de Alpen.
In Valtournenche wonen de belangrijkste berggidsen van de Aosta vallei; op het plein dat aan hen is gewijd, is onlangs Luigi Amedeo geplaatst, dit is de hut die werd gebouwd op de top van de Matterhorn.

 

 

                        

         

Wij danken de Gidsen, de Skilerarenvan Valtournenche-Cervinia voor hun medewerking en allen die met ons hebben samengewerkt.
 
Alle foto's op deze site zijn eigendom; niet kopiėren of oneigenlijk gebruiken.
Als u wilt dat foto's waarop u bent afgebeeld niet meer worden weergegeven laat ons dit dan weten zodat deze op de site onmiddellijk worden verwijderd, thanks.